Kinderopvang

Binnen ons kindcentrum bieden we ook kinderopvang aan voor kinderen van 0-13 jaar. Fijn, onder één dak met school.
 

Kinderdagverblijf & peuteropvang

Wij vinden het belangrijk dat iedereen - kinderen en ook de pedagogisch professionals - hun eigen ontwikkeling door kunnen maken en hun kwaliteiten kunnen gebruiken. Voor de allerjongsten is geborgenheid en veiligheid, als aanvulling op de gezinssituatie erg belangrijk. De sfeer in de groep, de gezelligheid en het vrije spel wat wij aanbieden, sluit goed aan bij deze behoeften van jonge kinderen. 
De dreumesen en peuters kunnen al meer vrijheid aan. Zij hebben meer behoefte aan spanning en uitdaging en willen hun leefwereld groter maken. De pedagogische professionals stemmen de activiteiten voor deze kinderen af op hun behoeften. 
 

Voorschoolse en buitenschoolse opvang

Bij BSO Christoffel zien we de wensen en de mogelijkheden van de kinderen. Om hier snel op in te kunnen spelen hebben we 3 basisthema's altijd in ons programma:
  • Huiselijk & Creatief 
    • Omdat veel kinderen het fijn vinden om 'thuis' te komen. Gezelligheid, aandacht, spelletje, koken en knutselen, het kan allemaal.
  • ​Spel & Beweging 
    • Elk kind wil van nature bewegen en spelen. Elke dag gaan we naar buiten en spelen we van aloude spelletjes (tikkertje, voetbal) tot nieuwe of zelfbedachte spellen.
  • Wetenschap & Techniek
    • Ieder kind is nieuwsgierig en heeft de drang om te ontdekken. We spelen hierop in door de 'techniek' achter alledaagse zaken te laten ontdekken of spannende proefjes te doen.
Ben je nieuwsgierig geworden naar of wil je jouw kind aanmelden voor de opvang, klik dan hier. Aanmelden gaat via de website van Kinderstad.
Cookie instellingen