Onze app

Voor de informatievoorziening gebruikt Kindcentrum Christoffel de Basisschool App. Deze app is het belangrijkste communicatiemiddel waarin je alle belangrijke maar ook leuke informatie aantreft over de school, de activiteiten, vakanties, laatste nieuws en de jaarkalender. In het afgeschermde gedeelte vind je foto's en nieuws uit de verschillende klassen. Zo hoef je dus nooit meer iets te missen!

Je kunt de Christoffel app downloaden in de app- of playstore onder de naam 'Basisschool App' In deze app selecteer je 'Christoffel' waarna de app automatisch wordt aangepast naar de omgeving van Kindcentrum Christoffel. Op het moment dat je kind 4 jaar is en officieel gestart is op onze school, krijg je een e-mail met instructies om je account te activeren (let op: dit bericht komt mogelijk je 'ongewenste e-mail' terecht).

Indien je vragen hebt over het gebruik van de app of wanneer je hulp nodig hebt bij het installeren of koppelen aan je kind, dan kun je contact opnemen met de administratie: bs.christoffel@xpectprimair.nl
 
Cookie instellingen