Werken bij

Wat leuk dat je interesse hebt in ons Kindcentrum!  
Bij ons ligt de focus op de ontwikkeling van baby tot puber. We zorgen niet alleen voor een plek waar vriendschappen ontstaan, maar leren kinderen ook omgaan met anderen, we leren ze vaardigheden en kennis voor de toekomst. Binnen ons kindcentrum werken we als één team van opvang- en onderwijsprofessionals en kun je je als professional vanuit jouw talenten ontwikkelen op opvang, op onderwijs of op allebei! 
 

Samen maken we het verschil

  
Samen volgen we de kinderen in hun ontwikkeling. We kennen ze door en door, zien wat ze nodig hebben en sluiten daarbij aan door een betekenisvolle en rijke speel -en leeromgeving.  
Ouderbetrokkenheid vinden we belangrijk, dus als professional werk je samen met ouders om de kinderen op te voeden en te begeleiden.   
Onze slogan is “iedereen uniek, samen één”, binnen ons team mag je zijn wie je bent, worden talenten en krachten gezien en gewaardeerd en vullen we elkaar aan om samen nog verder te komen. Ons team is sterk door zijn diversiteit: medewerkers van alle leeftijden, startend tot doorgewinterd, verschillende achtergronden, mannen en vrouwen.  
Is werken bij KC Christoffel echt iets voor jou? Dan horen we graag van je! We gaan graag het gesprek met je aan om elkaar te leren kennen en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Cookie instellingen